AssaltaLapides

Mi foto
Arqueoraptor
Siguenos y date un paseo por la historia conociendo un poco mas de nuestro pasado.
Ver todo mi perfil

miércoles, 7 de diciembre de 2011

Personatge històric: Eleonor d'Aquitania


Eleonor de Aquitània va ser una de les dones més destacades i controvertides de la època medieval. Va arribar a assolir el títol de duquessa d'Aquitània, reina de França i posteriorment d'Anglaterra.
Va rebre una educació força varonil tot i la època en que va néixer i va tenir el privilegi d'aprendre a llegir i a escriure i, fins i tot, va aprendre l'art de la caça i la estratègia militar.
La seva història està plena d'aventures. Es diu que durant el seu matrimoni amb Lluís VII de França Eleonor va poder participar a la croada sobre el seu cavall amb el seu escut i la seva llança envoltada de soldats. També va ser acusada d'infidelitats que la van portar a tenir conflictes amb els seu matrimoni tot. Poc desprès es va casar per segon cop amb Enric d'Anjou amb qui va tenir vuit fills. Alguns d'ells van esdevenir enemics per disputes territorials.

***


Leonor de Aquitania fue una de las mujeres más destacadas y controvertidas de la época medieval. Llegó a lograr el título de duquesa de Aquitania, reina de Francia y posteriormente de Inglaterra.
Recibió una educación bastante varonil todo y la época en que nació y tuvo el privilegio de aprender a leer y a escribir y, incluso, aprendió el arte de la caza y la estrategia militar.Su historia está llena de aventuras. Se llama que durante su matrimonio con Lluís VII de Francia Leonor pudo participar a la cruzada sobre su caballo con su escudo y su lanza rodeada de soldados. También fue acusada de infidelidades que la trajeron a tener conflictos con los suyo matrimonio todo. Poco desprendido se casó por segunda vez con Enric de Anjou con quién tuvo ocho hijos. Algunos de ellos acontecieron enemigos por disputas territoriales.


Sandra Ordoño,
Associació Assalta Làpides


_______

¿Os parece interesante? ¿Quereis saber más?

Pues no os perdais el lanzamiento de la primera revista Arqueoraptor en 2012, ¡no os defraudará!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Cuenta atrás

Countdown Image
1ª Revista Arqueoraptor
 

Seguidores

Vasallos

Saluda a Napoleon


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com